Wethouder Leon Meijer leest klas 3-4 voor

Op 10 oktober 2017 was wethouder Leon Meijer bij ons op bezoek tijdens de landelijke voorleesactie in het kader van op de dag van de duurzaamheid . Het thema dit jaar was voedsel.

De wethouder was van harte welkom in klas 3-4 van De Vuurvogel waar de leerlingen aandachtig hebben geluisterd naar zijn verhaal.

Via de bijgevoegde link is een impressie van het bezoek van wethouder terug te zien: https://youtu.be/LUcL5D43Qpk

 

 

Delen

Inloopochtenden schooljaar 2017-2018

De inloopochtenden zijn dit schooljaar:

  • dinsdag 26 september 2017
  • maandag 13 november 2017
  • dinsdag 30 januari 2018
  • maandag 19 maart 2018
  • donderdag 31 mei 2018

Op inloopochtenden bent u vanaf 8.30 uur welkom en kunt u tot 10.30 uur kennismaken met onze school en in de klassen kijken die gewoon aan het werk zijn. Tijdens uw bezoek is er ruimte om vragen te stellen over onze school en het onderwijs concept.

Aan onze school is tevens de peutergroep Het Zonnekind verbonden, die opvang verzorgt voor peuters vanaf 2 jaar tot 4 jaar. Vanzelfsprekend bent u ook daar welkom tijdens de inloopochtenden.

Mocht u naar aanleiding van de inloopochtend nog vragen hebben of lukt het u niet om op de inloopochtenden te komen, dan is er ook altijd de mogelijkheid om een afspraak te maken voor kennismakingsgesprek met de schoolleider Herman Dreef. U kunt hem per email bereiken ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en dan zal spoedig in overleg met u een afspraak met u worden gepland.

Van harte welkom dus!

Delen

Open Huis 20 mei van 10:00 tot 13:00u

Vrije Scholen groeien de laatste jaren enorm en kunnen zich verheugen in een toenemende interesse.
De wijze waarop de leerlingen nog volop de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen binnen de hedendaagse  prestatiedruk biedt vele leerlingen een prachtige ontwikkelingsweg met passende leerresultaten!
Maar ze krijgen zo veel mee mee als basis!

Bent u ook benieuwd naar het vrijeschoolonderwijs en naar Vrije School De Vuurvogel in Ede in het bijzonder?
Of op zoek naar een fijne speelgroep voor uw peuter? Bezoek dan het Open Huis van Vrijeschool De Vuurvogel, basisonderwijs en peutergroepen.
Zaterdag 20 mei van 10:00 tot 13.00 uur aan de Nachtegaallaan 49 in Ede.

Delen

Klas 5-6 te gast bij Het Gelders Orkest

Klas 5/6 ging was vandaag te gast bij Het Gelders Orkest om een repetitie bij te wonen van de Matthäus Passion. Een hele bijzondere ervaring!

Posted by Basisschool De Vuurvogel - Vrijeschoolonderwijs en Peutergroepen in Ede on donderdag 26 maart 2015
Delen

Bezoek van TV-Ede op onze school

Basisschool De Vuurvogel is geen reguliere basisschool, maar een vrije school. Maar wat houdt dat eigenlijk in. Wij namen een kijkje op deze school en spraken ondermeer met de directeur. Zo hanteert deze school bijvoorbeeld niet de veelbesproken Cito toets.

Delen

Lees meer...

Login

Voor ouders/verzorgers en medewerkers